Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-06@03:23:11 GMT

نارضایتی کاربران اینترنت از سرویس ADSL

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۵۲۳۰

نارضایتی کاربران اینترنت از سرویس ADSL

ایتنا - اگرچه به گفته مسوولان در حال حاضر در عمده شاخص‌های زیرساخت‌های ارتباطی شبکه ملی اطلاعات وضعیت مناسبی داریم اما در حوزه ثابت به وضعیتی رسیده‌ایم که مردم ناراضی هستند و سرویس‌های ADSL نمی‌تواند مردم را راضی نگه دارد.

به زعم مسوولان حوزه ارتباطات، در عمده شاخص‌های زیرساخت‌های ارتباطی شبکه ملی اطلاعات وضعیت مناسبی داریم اما در حوزه ارتباطات پهن‌باند ثابت وضعیت مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل مختلفی باعث شده تا وضعیت کنونی شکل بگیرد. یکی از دلایل بسیار مهم آن در دسترس نبودن امکانات پایه است که بیشتر به نحوه واگذاری شرکت مخابرات ایران برمی‌گردد. موضوعی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم بارها به آن اشاره کرده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، زمانی مخابرات یک شرکت دولتی بود و قوانین و بخش‌های مختلف از آن حمایت می‌کردند. در آن زمان هزاران کیلومتر کانال، سیم مسی، داکت زیر شهرهای کشور ایجاد شده بود که همزمان با خصوصی‌سازی به این شرکت واگذار شد و از نظر سرمایه‌گذاری، ایجاد مجدد آنها قابل توجیه نیست.

آذری جهرمی با تاکید بر اشتباهات رخ‌داده در واگذاری مخابرات، گفته بود: اشتباهات واگذاری در مجموعه مخابرات ایران در ایجاد برخی انحصارهاست. این اشتباه در سال ۱۳۸۸ در خصوصی‌سازی مخابرات انجام گرفت که داکت‌ها و سیم مسی که جوز اموال مردم است، به مخابرات واگذار شده و مخابرات هم سودهای ناشی از درآمد سالانه‌اش را به‌عنوان اقساط به دولت پرداخت کرد و سرمایه‌گذاری نکرد.

در این راستا حسین فلاح جوشقانی -رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- درباره انحصار مخابراتی عنوان می‌کند: خاصیت امکانات پایه این است که هر شرکتی که آن را داشته باشد یک انحصار طبیعی هم دارد، البته تکنولوژی‌های جدید کار را راحت‌تر کرده‌اند و مانند قبل دیگر نیاز به کانال‌کشی‌های متعدد نیست اما باز هم این حوزه نیازمند سرمایه‌گذاری بالایی است. در تمام دنیا زمانی که این سرمایه‌ها وجود دارد سعی می‌کنند از آن به صورت بهینه استفاده کنند، به نوعی در دنیا بحث اشتراک منابع و اقتصاد مشارکتی بسیار مطرح است.

وی ادامه داد: این دیدگاه که امکانات زیرساختی باید به‌صورت عادلانه در دسترس همه بازیگران باشد، به هر دلیلی در کشور ما عملی نشده و این زیرساخت‌ها واگذار شده است. به دلیل انحصار طبیعی که در این حوزه وجود دارد به نظر یا باید این امکانات در دست دولت باقی می‌ماند، چون دولت با توجه به اینکه منافعی نداشت، می‌توانست آن را به خوبی مدیریت و توزیع کند یا باید جداسازی حسابداری (جداکردن حساب‌های عمده‌فروشی و خرده‌فروشی) و عملیاتی (نه جداسازی مالکیتی) در شرکت دارنده این امکانات رخ می‌داد که انجام نشده است.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران با در اختیار داشتن این امکانات پایه، در این سال‌ها عملکرد قابل قبولی نداشته، افزود:‌ البته این موضوع مربوط به دوره مدیریتی خاصی نیست و در همه زمان‌ها از ابتدای خصوصی‌سازی وجود داشته است. با این وجود مخابرات تعاملات و همکاری‌هایی انجام داده است که به موجب همین تعاملات در حال حاضر ۱۰ میلیون پورت ADSL در کشور داریم اما وضعیت کشور در این حوزه باید بسیار جلوتر از این باشد، در حال حاضر تغییر تکنولوژی و نیازهای متفاوت مردم، ما را مجبور می‌کند که تکنولوژی‌های به‌روزتر را به کار ببریم و ADSL دیگر پاسخگوی نیاز رو به رشد کاربران نیست.

انحصار امکانات زیرساختی، از دلایل عدم توسعه ارتباطات ثابت است
آنطور که کارشناسان ارتباطی عنوان می‌کنند، یکی از دلایل عمده وضعیت کنونی ارتباطات ثابت، انحصار ذاتی امکانات پایه زیرساختی در این حوزه و نحوه عملکرد آن است. نکته دوم بحث سرمایه‌گذاری است. معمولاً سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها بلندمدت است. پیش از این برآوردها نشان می‌داد سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی پهن‌باند ثابت بین ۶ تا ۷ سال، دوره بازگشت سرمایه دارد اما در حال حاضر بازگشت سرمایه بین ۱۲ تا ۱۳ سال برآورد می‌شود. در واقع می‌توان گفت سرمایه‌گذاری در این حوزه دیربازده است از همین رو نوعی بی‌رغبتی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد.

فلاح جوشفانی درباره سرمایه‌گذاری این حوزه توضیح داد: سرمایه‌گذاری در این بخش باید هم در حوزه شبکه مادر مخابراتی توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و هم در حوزه زیرساخت‌های مخابراتی شهری و دسترسی از سوی شرکت مخابرات انجام می‌شد. خوشبختانه در حوزه شبکه مادر مخابراتی مشکلی نداریم و توسعه‌های خوبی انجام شده است تا جایی که حتی در این حوزه بالاتر از نیاز کشور، ظرفیت وجود دارد.

وی ادامه داد: اما در حوزه زیرساخت‌های مخابراتی شهری و دسترسی این‌گونه نیست، چراکه نه تنها شرکت مخابرات در این حوزه سرمایه‌گذاری مناسبی نکرده، بلکه اجازه سرمایه‌گذاری به صورت اشتراکی با سایر شرکت‌های فعال در این حوزه را هم به صورت کارآمد نداده است. از همین رو در حوزه ثابت به وضعیتی رسیده‌ایم که مردم ناراضی هستند، چون سرویس‌های ADSL سرویسی نیست که مردم را راضی نگه دارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در حوزه موبایل نمی‌توان بیشتر از این پیش رفت و توسعه ایجاد کرد، چرا که منابع فرکانسی ما در این بخش محدودیت دارند. ممکن است در آینده نزدیک، بر اساس نقشه راه ترسیم‌شده برای 5G تحولی ایجاد شود، ولی در حال حاضر با توجه به شرایط فعلی، باید اساس ارتباط را روی ارتباطات ثابت بگذاریم، چراکه اصولا تحقق 5G هم بدون توسعه زیرساخت‌های ثابت دسترسی و انتقال، امکان‌پذیر نیست.

وضعیت خوبی در حوزه ارتباطات ثابت نداریم
با وجود مقرراتی که در این چند سال تصویب شده، مسوولان ارتباطی و حتی وزیر ارتباطات و فناوری اطالعات هم معتقد است که در حال حاضر وضعیت خوبی در حوزه ارتباطات ثابت نداریم. در سال گذشته با اپراتورهای FCP و مخابرات جلسات متعددی داشتیم و قرار شد ۵ میلیون پورت VDSL و  FTTx واگذار شود که بخش زیادی از تجهیزات این تعداد پورت، از طریق توان داخلی کشور قابل تامین بود، اما این اتفاق رخ نداد  و اکنون در حد یک میلیون پورت VDSL  نصب‌شده داریم.

فلاح جوشقانی درباره علت این موضوع توضیح داد: برنامه‌ریزی‌های خوبی هم در این زمینه انجام شد و شرکت‌های تولیدکننده حوزه ICT و اپراتورهای FCP هم پای کار آمدند و مخابرات ایران هم اعلام آمادگی کرد و قرار شد مصوبه‌های کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در این حوزه اجرایی شده و بالغ بر ۶۰۰۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری شود اما به دلیل مشکلاتی که به آن اشاره کردم این برنامه به هدف خود نرسید. معتقدم تا زمانی که وضعیت انحصار در کشور این‌گونه باشد، در حوزه ارتباطات ثابت، پیشرفت خوبی نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اساس ارتباطات کشور روی شبکه مخابرات است و باید توسعه پیدا کند،‌ گفت: اما مخابرات به تنهایی از عهده این کار بر نمی‌آید و اگر نگاه مسئولان مخابرات اقتصادی باشد که بدون شک باید باشد، از همکاری و تعامل با سایر شرکت‌های فعال در این حوزه استقبال می‌کنند تا با سرمایه‌گذاری مشترک، هم شرکت مخابرات خود را از وضعیت بن‌بستی که درگیر آن است، خارج کند و هم باعث توسعه این حوزه و بالارفتن کیفیت سرویس پهن‌باند ثابت شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع، نیازمند تغییر است. رگولاتوری هم با ظرفیت‌هایی که دارد در هموارکردن این راه قدم برخواهد داشت. ما به هیچ عنوان تقابلی با هیچ یک از اپراتورها و فعالان این حوزه نداریم و معتقدیم رگولاتوری باید نقش هماهنگ‌کننده و تسهیل‌گر داشته باشد و سعی کرده‌ایم این نقش را در حوزه ICT کشور داشته باشیم.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت ADSL اینترنت پرسرعت سرمایه گذاری حوزه ارتباطات مخابرات ایران وزیر ارتباطات ارتباطات ثابت شرکت مخابرات امکانات پایه حال حاضر زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها

تلفن‌های ثابت نسل جدید تلفنچی که تمام نیازهای کسب و کارها پوشش می دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت تلفنچی، مرکز تلفن ابری VOIP یا ویپ، نسل جدید تلفن‌های ثابت و قابل جابه جایی ویژه‌ کسب‌وکارها و هلدینگ‌های تجاری است. این سرویس تلفنی بی‌نظیر، با استفاده از اینترنت قابلیت‌های فراوانی را فراهم کرده است تا هر کسب‌وکاری به‌واسطه تماس و ارتباطات آسان رشد کند.

قابلیت‌هایی که هیچ‌کدام در تلفن‌های آنالوگ و قدیمی وجود ندارند! شما با انتخاب مراکز تلفن ویپ از قابلیت تماس همزمان، گزارش‌گیری تماس‌ها، ضبط مکالمات و … برخوردار می‌شوید.

مرکز تلفن ویپ (VoIP) به زبان ساده

به لطف تکنولوژی‌های ارتباطی، نسلی پیشرفته و هوشمند از سیستم‌های تلفنی و قابل جابه جایی به‌وجود آمده‌اند که بر بستر شبکه، صوت را انتقال می‌دهند. سیستم VOIP که برگرفته از عبارت Voice over Internet Protocol است، تما خاس‌های داخلی ورجی سازمان‌های مختلف را مدیریت خواهد کرد؛ زیرا از طریق زیرساخت‌های اینترنتی فعالیت می‌کند و امکاناتی ویژه در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

این سیستم تلفنی قابل جا به جایی است؛ یعنی برخلاف تلفن‌های ثابت قدیمی، با تغییر محل کار و حتی اتاق کار می‌توانید تلفن را از مکانی به مکان دیگر انتقال دهید.

مرکز تلفن ویپ (VoIP) چگونه کار می‌کند؟

یکی از ویژگی‌های بارز نسل جدید تلفن‌های ثابت کسب‌وکار، عملکرد ساده و آسان است. فناوری VOIP به سادگی صوت را دریافت کرده و با رمزهای باینری آن را در بستر شبکه انتقال می‌دهد. این سرویس صوتی هم‌اکنون در ۴۰ درصد از مشاغل و کسب‌وکارهای آمریکایی مورد استفاده قرار گرفته است؛ زیرا قابل جابه جایی بوده و هرگونه تجهیزات و سیم‌کشی اضافی را حذف می‌کند و تنها با راه‌اندازی زیرساخت‌های اینترنتی، سیگنال‌ها را منتقل می‌کند.

اگر مدیر شرکت یا سازمانی هستید که ارتباطات حرف اول پیشرفت سازمان هستند، پس نباید از تلفن ویپ که پنل کاربری ساده‌ای دارد و به آسانی در سازمان پیاده‌سازی می‌شود، غافل شوید.در این خصوص مرکز تلفن ابری تلفنچی می تواند به شما کمک کند.

امکانات تلفن ویپ برای کسب‌وکارها

شاید جالب باشد بدانید تلفن ویپ به واسطه قابلیت‌ها و امکانات ویژه‌ای که دارد، از لحظه ظهور تا به امروز مورد توجه قرار گرفته است. مهم‌ترین امکاناتی که می‌توانیم برای VOIP نام ببریم، موارد زیر هستند:

برخورداری از قابلیت تماس هم‌زمان

در سیستم تلفنی ویپ تنها یک شماره لازم است تا چندین تماس به‌طور همزمان مدیریت شوند؛ یعنی کاربران با یک خط تلفن چندین خروجی و ورودی ایجاد خواهند کرد. برای آن دسته از کسب‌وکارهایی که محوریت اصلی آن ارتباطات است و تعدد تماس‌ها زیاد است، این سیستم تلفنی نوین، انتخابی بسیار مناسب به‌شمار می‌آید.

گزارش‌گیری از تماس‌های درون سازمانی و برون سازمانی

تلفن ویپ مکالمات صوتی و تصویری کارمندان با مشتریان را ضبط می‌کنند. در صورت لزوم، صاحبان کسب‌وکار قادر به دریافت گزارشاتی مفید از این تماس‌ها خواهند بود.

امکان تنظیم ساعات اداری

با استفاده از سیستم تلفن ثابت ویپ ساعات اداری تنظیم خواهند شد؛ یعنی مشخص می‌شود کارمندان شما در چه ساعتی فعالیت خود را آغاز می‌کنند و در چه ساعتی از کار فارغ می‌شوند.

قابل جابه جایی

تلفن اینترنتی یا تلفن VOIP می‌تواند تغییر مکان بدهد و این برای کسب‌وکارها و سازمان‌هایی که در محیط اجاره مشغول به‌کار هستند، یک ویژگی کاملا کاربردی است؛ چرا که ویپ قابل جابه جایی است و پس از تغییر لوکیشن سازمان همچنان به کار خود (برقراری ارتباطات هوشمندانه تلفنی) ادامه می‌دهد.

قابلیت ایجاد صف انتظار

تفن‌های همه‌جانبه ویپ پس از اشغال تلفن سازمان، تماس‌ها را به صف انتظار هدایت می‌کنند. زمانی که خطوط آزاد شوند، تماس‌ها به ترتیب به اپراتورها وصل خواهند شد.

برخورداری از تلفن نرم‌افزاری

یکی از وجوه تمایز تلفن ویپ با تلفن‌های آنالوگ معمولی در قابلیت برخورداری از تلفن نرم‌افزاری است. اگر نگاهی به ساختار ویپ بیندازید، متوجه نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌هایی می‌شوید که تماس برقرار می‌کنند. این نرم‌افزارها همان تلفنی هستند که خیلی از سیستم‌های آنالوگ تماس تلفنی از آن بی‌بهره مانده‌اند. با این تلفن نه‌تنها افراد درون سازمان، بلکه افراد خارج از سازمان قادر به برقراری تماس با یکدیگر خواهند بود.

دریافت پیام‌های صوتی از مشتریان

اگر کاربران و مشتریان پس از تماس با شماره‌های سازمان، موفق به برقراری ارتباطات نباشند، می‌توانند ویس خود را از طریق ویپ با هلدینگ مدنظر اشتراک‌گذاری کنند.

ارائه شماره تلفن رند به کاربران

شماره‌ رند همیشه راهی برای جذب مخاطب هستند؛ چرا که بیش از هر شماره دیگری در یاد می‌مانند.

قابلیت زبان گویا

این قابلیت برای راهنمای بهتر و بیشتر کاربران شما طراحی شده است؛ زیرا کاربران را هدایت می‌کند تا سریعا با اپراتورهای مورد نیاز خود ارتباط بگیرند.

چند دلیل نیاز کسب‌و کارها به خدمات تلفن ویپ 

دلایل متعددی نشان از اهمیت فراوان سیستم تلفن ثابت ابری برای کسب‌وکارهای مختلف دارند. مهم‌ترین دلایلی که‌ موجب گسترش این سیستم ایده‌آل تلفنی در سازمان‌ها و ادارات مختلف شده است، موارد زیر هستند:

بهینه‌سازی ارتباطات تلفنی تسریع تماس‌های تلفنی قابلیت نظارت از راه دور دسترسی ۲۴ ساعته به سیستم پشتیبان‌گیری از سیستم تماس تلفنی قبلی قابل جابه جایی از محلی به محل دیگر ارتباط‌گیری با سرتاسر جهان

چه نوع کسب‌وکارهایی به مرکز تلفن ابری نیاز دارند؟

فقط مرکز تماس تلفنی ویپ نیست که خدمات تماس تلفنی را ساده می‌کند، بلکه پیشرفت تکنولوژی موجب ایجاد تلفن‌هایی تجاری با قابلیت‌های فراوان شده‌اند. این سیستم‌های تلفن ثابت ابری هر یک توان بهبود ارتباطات مشتریان با سازمان را دارند. شرکت‌هایی که نام می‌بریم، برای کاهش هزینه‌های ارتباطات و پیشرفت کسب‌وکار خود می‌توانند از ویپ یا سایر تلفن‌های تماس ابری استفاده کنند:

سازمان‌هایی که به شماره رند تلفنی نیاز دارند. سازمان‌هایی که از طریق چندین شعبه مختلف به کاربران خدمات می‌دهند. سازمان‌هایی که بخشی از کارمندان آن‌ها دورکار هستند.

شرکت‌هایی که سفرهای خارجی زیادی دارند و مدام باید جلسات آنلاین با خارج از کشور یا شهرهای دور کشور ارتباط برقرار کنند.

سازمان‌هایی که مدام در حال جا به جایی هستند.

اگر شما نیز در کسب‌وکاری مشغول هستید که هر لحظه نیاز به یک سیستم تماس تلفنی یکپارچه را احساس می‌کنید، می‌توانید همین حالا با کمک تلفنچی از خدمات تلفن ابری بهره‌مند شوید. کافیست جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات VOIP به‌صورت کامل بر بستر اینترنت و به‌صورت دایورتی، با کارشناسان تلفنچی ارتباط برقرار کنید.

جمع‌بندی

جدیدترین سیستم تماس ثابت تلفنی، سیستم مبتنی بر فضای ابری و اینترنت است.‌ این سیستم قابلیت‌هایی متمایز را فراهم کرده تا سازمان‌ها و کسب‌وکارهای مختلف به بهترین شکل ممکن ارتباطات خود را برقرار سازند. ارائه شماره رند، قابلیت جا به جایی، پنل کاربری ساده و سایر ویژگی‌هاست که سیستم تلفنی ویپ را پرطرفدار کرده است. شما نیز برای تسهیل ارتباطات در سازمان خود می‌توانید از این سیستم بهره‌مند شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴